ASIAKASKOKEMUKSIA

"Linda Baki, sisustussuunnittelija: tärkeä palanen onnistuneen projektin palapelissä. Kokonaisvaltaista projektinhallintaa ja sujuvaa vaivatonta yhteydenpitoa. Sujuvan yhteistyön malliesimerkki, ammattilainen isolla A:lla! Ja saimme tyylikkään messutalon Tuusulan Asuntomessuille kaupan päälle! ;)" 

–RAIMO KUHA
MYYNTIJOHTAJA / FINNLAMELLI, DEN FINLAND OY

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputuloksiin, jouhevaan toimintatapaan, asiantuntemukseen ja asiakaspalveluun. Tulemme käyttämään Linda Baki Designin palveluita jatkossakin, ja voimme suositella yritystä kaikille työhyvinvoinnista ja toimintaympäristön kehittämisestä kiinnostuneille."

–ANTTI VILLANEN
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA / NITRO GAMES

“On hienoa kun suunnittelija vie vahvasti eteenpäin myös omia näkemyksiä ja visioita. Luottamus taidokkaaseen ja huolelliseen tekemiseen tuli hyvin nopeasti ja projekti onnistui erinomaisesti kaikilla osa-alueilla: suunnittelu, toteutus, raportointi ja budjetti. Hienosti hoidettu, suosittelen!”

–SARI PUHILAS
KAUPPAKESKUSPÄÄLLIKKÖ / KAUPPAKESKUS PASAATI

“Linda otti nopeasti kopin asiakayrityksen tarpeista. Suunnitelmat ja toteutus mukautettiin asiakkaan budjettiin sekä tilan vaatimuksiin sopiviksi, ja pienetkin yksityiskohdat osuivat kohdilleen. Lindan kanssa on helppo ja miellyttävä työskennellä. Yhteistyön avainsanoja ovat aktiivinen ote, hyväntuulisuus, neuvottelukyky, vastuunkanto ja luotettavuus.”

–JOHANNA AUTIO
TOIMITUSJOHTAJA/ AUTIOMAA OY

“Olemme yhteistyöhön Lindan kanssa erittäin tyytyväisiä. Arvostamme yhteistyökykyisyyttä ja projektin koordinointitaitoa remonttihenkilöstön kanssa; saimme nykyaikaisen tilitoimiston jossa viihdymme todella hyvin.”

–RIITTA ORAVAKANGAS
KIRJANPITÄJÄ, OMISTAJA / TULOSPUU OY

“Toimitetut ratkaisut olivat raikkaita ja tilaisuuteen sopivia. Niitä voidaan hyödyntää myös myöhemmin muissa tilaisuuksissa. Tärkeää oli, että ratkaisuja pystyttiin esittämään kolmiulotteisina luonnoksina etukäteen.”

–PEKKA KOPRA
TOIMITUSJOHTAJA / WESTAS GROUP OY

“Meillä on ollut erittäin hyvä yhteistyö Lindan kanssa jo vuosia. Mielestäni Linda osaa toimia selkeästi ja ymmärrettävästi monen toimijan rajapinnassa. Hän kuuntelee ja kyselee oivalluksia herättävällä tavalla asioista. Hänen näkemyksessään kaikkien osapuolten intressit on otettu loistavasti huomioon. Viimeisimpänä yhteisenä onnistumisena nostan ylpeydellä esille Sievitalon Porin asuntomessukohteen Kultakoivu 187:n.”

–HEIKKI LINNA
TOIMITUSJOHTAJA / SIEVITALO OY

“Olemme yhteistyöhön Lindan kanssa äärettömän tyytyväisiä. Lindan ote projektiin oli esimerkillistä. Suunnittelun onnistuminen, budjetointi, yhteydenpito asiakkaaseen, itse toteutuksen organisointi, aikataulutus ja työnjohto; kaikki onnistuivat täydellisesti.”

–JYRKI METSOLA
TOIMITUSJOHTAJA / KYMDATA OY

“Mun työtilassa on Lindan kirjoittama tarina näkyvissä sisustuksen rohkeissa valinnoissa ja se, jos joku on poikkeuksellista. Tämä sisustus ei ole pelkkä sisustus vaan tunnetilan kokonaisuus. Itsekin visualistina voin kyllä suositella Lindaa koko sydämestäni, hän on aivan timantti.”

–NUNNU HALMETOJA
OMISTAJA / RIEMURAAMI OY