LINDA BAKI

Olen Linda Baki, Helsingissä asuva ja työskentelevä sisustussuunnittelija. Valmistuin muotoilijaksi Kymenlaakson Ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Oman yrityksen perustaminen vuonna 2015 on ollut elämäni paras päätös, sillä minulle on tärkeää olla täysillä mukana projekteissani ja kantaa niiden tuoma vastuu. Työssäni pääsen päivittäin toteuttamaan minulle tärkeitä asioita, kuten ekologista elämäntapaa, ajatonta estetiikkaa ja aistiystävällistä sisustussuunnittelua.

Jokainen asiakaskohde on aidosti lähellä sydäntäni, ja paneudun niihin aivan kuin ne olisivat omiani. En pelkää tiukkojakaan aikatauluja, sillä pidän tekemisen meiningistä ja olen nopea tekemään päätöksiä. Jos minulla olisi motto, se olisi ehdottomasti "Let's do this!". 

Sisustuksissani pyrin luomaan tilaan ajatonta ilmettä, rentoutta unohtamatta. Ekologiset arvot ovat lähellä sydäntäni, ja tuen mielelläni suomalaista suunnittelua ja valmistusta käyttämällä mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja kalusteita ja materiaaleja. Yhdistämällä uutta ja vanhaa luonnonmateriaaleihin ja -sävyihin syntyy koteja jotka näyttävät ja tuntuvat omalta.

 

Jokainen asiakaskohde on minulle omanlaisensa projekti, enkä halua asettaa kaikkia samaan muottiin. Tavoitteenani on luoda persoonallisia tiloja, jotka kutsuvat luokseen ja tarjoavat puitteet viihtymiseen. Tartun projekteihin määrätietoisesti, huolellisesti ja luovuutta käyttäen. Toimiva, omannäköinen ja kestävillä valinnoilla viimeistelty tila on myös vastuullinen teko.

 

Kotien suunnittelun lisäksi olen erikoistunut yrityksen brändin mukaiseen, aistiystävälliseen toimitilasuunnitteluun. Yrityksen arvojen, vision ja mission tulisi heijastua myös sen tiloista, sillä hyvä toimitila edistää liiketoimintaa ja inspiroi sekä siellä työskenteleviä, että vierailevia ihmisiä. Kun tilasuunnittelussa huomioidaan ergonomian ja työn luonteen asettamien haasteiden lisäksi viihtyvyys, voidaan parantaa sekä työtehokkuutta, että työmotivaatiota.

Mielestäni ihminen on parhaimmillaan silloin, kun hän viihtyy siellä missä on. Harmonisessa, toimivassa ympäristössä voi rentoutua, inspiroitua ja työskennellä tehokkaasti!

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!